Последният двубой от 22-рия кръг на Първа професионална лига между Ботев

...
Последният двубой от 22-рия кръг на Първа професионална лига между Ботев
Коментари Харесай

Официално: Отложиха Ботев - Лудогорец

Последният дуел от 22-рия кръг на Първа професионална лига между Ботев (Пловдив) и Лудогорец официално бе отсрочен поради изобилния снеговалеж. По стратегия срещата трябваше да се играе от 17:30 часа през днешния ден, само че поради тежките атмосферни условия и невъзможността теренът да бъде измит и наведен в уместно за игра положение, мачът бе отсрочен с 24 часа според наредбата на БФС. При това състояние дуелът бе пренасрочен за на следващия ден, 27 февруари, от 17:30 часа.

Припомняме, че по-рано през днешния ден основният арбитър Ивайло Стоянов бе посрещнат от старши треньора на " жълто-черните "  Николай Киров. " За трети път чистим ", съобщи Киров на Стоянов, а съдията се поинтересува дали терена изпод е заледен. " Да ", отговори Белия, а Сватбата възкликна: " Ами, тогава на следващия ден! " Впоследствие основният арбитър и делегатът започнаха да разискват за по кое време ще може да се отсрочи мачът, в случай че и на следващия ден времето е същото. 

" Невъзможно е да играем при тези условия. Дават го да вали сняг цяла нощ. Утре ще е 40 см. Няма къде да закараме въпросния сняг ", съобщи пред сътрудниците от " PlovdivDerby " Киров, написа Sportal.bg.

Припомняме, че по-рано през днешния ден Спортно-техническата комисия към БФС публично отсрочи междинния 23-ти кръг в Първа професионална лига. Засега няма изясненост за по кое време ще бъдат планувани всички срещи, които по стратегия трябваше да се изиграят в идващите часове.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР